-->

У НЕВЕСИЊУ ОДРЖАН ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СРПСКЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

21 oktobar 2020

Под слоганом „Српска по мјери свих нас“ у Невесињу је данас одржан предизборни скуп Српске демократске странке којем су присуствовали и представници ПДП-а, Српске радикалне странке и Листе за правду и ред „Небојша Вукановић".

SDS KAMPANJA

Предсједник Општинског одбора СДС-а и носилац одборничке листе Јован Васиљевић рекао је да уколико Невесиње покрене све потенцијале уз подршку пословних људи као што је Родољуб Драшковић може се надати економском напретку. Он је додао да СДС жели да прекине подјеле које су, како је нагласио, дошле до критичне тачке.

– Младим људима треба пружити прилику да раде и тако их задржати у Нeвесињу – додао је Васиљевић.

Начелнички кандидат Милован Цвијетић рекао је да ће се залагати за систем праведан за све грађане у коме неће бити похлепе и корупције.

– Имамо програм снаге и визије како зауставити економско, демографско и морално пропадање Невесиња – истакао је Цвијетић .

Члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица нагасио је да Српска треба да буде по мјери сваког невесињског домаћина и свих искрених и добронамјерних људи који желе да направе промјене и тако зауставе ерозију цивилног друштва.

Оснивач Херцеговачког народног покрета Родољуб Драшковић најавио је подршку СДС-овом кандидату за начелника Миловану Цвијетићу.

– Надамо се политичким промјенама које ће уз интегрисање памети и струке покренути развој Херцеговине – рекао је Драшковић.

Народни посланик Небојша Вукановић рекао је да Невесиње не смије бити запостављено и да ову општину треба што прије вратити на прави колосјек, а народни посланик Љубиша Крунић рекао је да у Невесињу очекује промјене, а никако подјеле.

SDS KAMPANJA a

sds kampanja c

sds kampanja b

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520