SJ TheDaily - шаблон joomla Форекс

Nevesinje

На наредној сједници Скупштине општине Невесиње која је заказана за четвртак, 22. марта, одборници ће анализирати стање у области комуналних дјелатности . Извјештаје ће поднијети вршиоци дужности јавних предузећа „Комус“ и „Водовод“ Мирослав Јонлија и Славиша Сокнић. Пред одборницима ће се наћи и информација о стању у области пољопривреде са Програмом развоја за 2018. годину. Биће разматран и рад савјета мјесних зајеница.

На дневном реду сједнице је Приједлог одлуке о расписивању Јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у својини Републике Српске на подручју општине Невесиње, те информација о реализацији Стратегије развија оштине за прошлу годину.

На наредној сједници Општинског парламента одборници би требало да утврде висине наканада за ренту, уређење и закуп грађевинског земљишта за 2018. годину. Скупштина би требало да донесе и рјешења о именовању чланова управних одбора Центра за социјални рад, Дома здравља, Дјечијег вртића и Центра за информисање и културу.

Марко Зубац, ученик трећег разреда Средњошколског центра „Алекса Шантић“ из Невесиња освојио је треће мјесто на Регионалном такмичењу из физике које је у суботу одржано у Требињу. Након упоређивања резултата у другим регијама биће познато да ли ће Марко учествовати и на Републичком такмичењу из овог наставног предмета.

Гимназија се може похвалити и успјехом Лане Ивковић, ученице четвртог разреда, која је на Регионалном такмичењу из историје, које је одржано у Гацку, освојила четврто мјесто.

Из Републичког педагошког завода је потврђено да је то довољно за Републичко такмичење.

Каратисти Вележа освојили су четири медаље на Првенству Републике Српске у Бањалуци. Прваци РС у млађим категоријама постали су Марија Торовић, Никола Радан и Горан Јањић. Бронзану медаљу заслужио је Срђан Зуровац.

У сениорској конкуренцији такмичио се и Милош Пантић, али је и поред солидног наступа остао без медаље.

Karate 64

У 16. колу Премијер футсал лиге БиХ КМФ „Невесиње“ поражен је синоћ од Салинеса резултатом 5:3. Након три узастопна тријумфа ослабљени невесињски састав остао је без бодова у Тузли, мада је исход лако могао бити и другачији.

У отвореној утакмици Салинес је водио 2:0 и 4:2, а Невесињсци су се враћали у игру. Два минута прије краја Миличевић смањује на 4:3, а већ у наредном нападу погађа пречку. Након што су све карте бацили у напад 15-так секунди прије краја стигла је казна за пети погодак.

КМФ „Невесиње“ је у Тузли одиграо квалитетну утакмицу у којој су сви расположиви играчи пружили максимум. На голу је бриљирао Ромовић и штета је што његове одбране нису награђене бар једним бодом.

У наредном колу невесињску екипу очекује ново велико искушење пошто одлази у госте лидери Премијер лиге – екипи „Мостар Стари Град“.

 

JU Centar za informisanje i kulturu
Radio Nevesinje

Kontakt info

Nemanjića b.b.,88280 Nevesinje
Republika Srpska

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: nevradio@teol.net

ID PDV

Matični broj: 01805053
Rj.suda: RU-1-264-00
ID broj : 4401396050004
PDV broj: 401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520

Main Menu