-->

ТАМИНЏИЈА: ХЕРЦЕГОВИНА ЗАХВАЛНА ПРЕДСЈЕДНИКУ ВУЧИЋУ И ВЛАСТИ У СРБИЈИ!

14 decembar 2023

Херцеговина и Херцеговци су захвални власти у Србији на челу са предсједником Вучићем на великим улагањима и подршци. Херцеговина је у протеклом периоду била на високој скали улагања Србије и њених институција што је видљиво у сваком дијелу наше регије. Подржани су многи битни и велики пројекти. Посебно је потребно исказати захвалност на великој помоћи и улагањима Србије у протеклом периоду у општину Невесиње. Херцеговина не заборавља своје пријатеље и оне који су ту за њу цијело вријеме, а предсједник Вучић је засигурно доказани пријатељ Херцеговине и Републике Српске, истакао је народни посланик Илија Таминџија.

Он је додао да је Србија данас важан фактор у региону, наглашавајући да је њена снага од круцијалне важности за Републику Српску.

«Србија треба јаку власт која ће да има моћ да настави да брине о свим Србима гдје год се они налазили. То може једино предвођена јаком Српском напредном странком на челу са предсједником Вучићем», указао је Таминџија.

Сматра да ће Александар Вучић биће уписан великим словима у историју овог краја, као државник Србије који не истиче само декларативно братске везе Херцеговине, односно Српске и Србије него и дјелима показује да смо исти народ са двије стране Дрине.

«За Херцеговину која је одувијек имала посебно близак однос са Србијом оваква подршка је од великог значаја, не само што се то види кроз бројна дјела које Србија реализује него што је то и доказ да имамо нашу браћу у нашој матици која су, кад нам затреба, ту за нас. Зато сам сигуран да ће народ Републике Српске, првенствено моји Херцеговци, искористити своје право и гласати једино исправно. Подршка Српској напредној странци и предсједнику Вучићу на изборима 17. децембра», поручио је Таминџија.

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520